Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/customer/www/paardenfysiotherapeut.nl/public_html/include.php on line 199
Paardenfysiotherapeut.nl - Revalidatie

Revalidatie

Na een operatie of na een blessure volgt altijd een periode van herstel en opbouw. In de praktijk blijkt dit nog niet altijd zo eenvoudig. Paardeneigenaren krijgen in deze periode te maken met veel vragen en met problemen die direct of indirect een gevolg zijn van de oorspronkelijke blessure. Een paard dat 2 maanden op stal heeft moeten staan zal ongetwijfeld stijf en fris zijn. En een paard dat ernstig kreupel is geweest zou als gevolg daarvan andere structuren overbelast kunnen hebben. U vraagt zich misschien af welke ondergrond het beste is voor uw paard. Of u het beste rechtuit kan draven of op een volte. Of het kwaad kan dat uw paard een bokkensprong maakt en hoe u een te fris paard rustig kunt laten stappen.

Gisella kan u , in samenwerking met de dierenarts, begeleiden in dit proces van herstel en opbouw tot het gewenste niveau. De begeleiding bestaat uit:

  • Opstellen van een trainingsschema voor uw paard.
  • Onderzoek van het gehele lichaam en indien nodig behandeling.
  • Praktische tips.
  • Advies.
  • Regelmatige controle.
  • Regelmatig overleg met de dierenarts.

De begeleiding kan plaatsvinden op uw staladres, maar u kunt ook naar dierenhospitaal Visdonk in Roosendaal komen. Als u ervoor kiest om naar Visdonk te komen zal Gisella toch tenminste éénmaal een bezoek brengen aan uw staladres om de situatie ter plekke in te schatten. Deze informatie gebruikt ze om u een advies te geven dat is toegespitst op uw specifieke situatie.
Daarnaast bestaat de mogelijkheid om uw paard bij Gisella te stallen (www.stoeterijdeverlorenhoek.nl ). Zij zal het paard dan op haar eigen stal revalideren en samen met u de training hervatten en opbouwen.